Et nyt Danmark

Vi har allerede i dag problemer med klimaændringer i Danmark, fx store oversvømmelser, trusler mod grundvandet, kysterosion og ekstreme storme – og det bliver kun voldsommere i fremtiden. Vi står overfor at skulle investere milliarder i klimasikring af det danske samfund, uanset hvordan udviklingen af drivhusgasser kommer til at se ud.

Dette skal gøres rettidigt og intelligent for at opnå den ønskede effekt, og på en sådan måde at vores teknologi, herunder specielt IT og knowhow kan sælges/eksporteres og dermed skabe nye jobs i Danmark. I Danmark er vi i dag verdens førende indenfor forskning og udvikling af klimaændringernes effekter på vandets kredsløb.

Denne forskning omsættes til software, som allerede i dag er på vej ud i det danske og internationale samfund til analyse af klimaændringer på lokale forhold.

[button content=”Læs mere her” color=”green” url=”https://www.dhigroup.com/presences/emea/denmark/news/2012/3/22/dhiifrontfordanskklimatilpasning” openin=”_blank”]

0 replies on “Et nyt Danmark”