TIL LÆRER

ACT er et online undervisningssite til der sætter fokus på klimaændringer og aktuelle klimatilpasningsløsninger verden rundt.

Materialet belyser konsekvenser af det hyppigere og mere voldsomme ekstremvejr og giver en række konkrete eksempler på tilpasning og teknologiske løsninger, der kan imødegå nogle af de udfordringer det ændrende klima bringer.

Undervisningsmaterialet er udviklet til ungdomsuddannelserne stx, htx og hf,  i fagenegeografi og samfundsfag på gymnasiets C og B niveau, men materialet kan med fordel anvendes i tværfaglige forløb som Naturvidenskabeligt Grundforløb og Almen Studieforberedelse. Med geografi / naturgeografi som omdrejningspunkt kan andre fag som eks biologi, fysik, kemi, samfundsfag mm. inddrages.

Herunder findes lærervejledning, der beskriver arbejdet med materialet og faglige mål, og opgavehæfte med forslag til spørgsmål, øvelser og opgaver, der præsenterer for forskellige arbejdsformer og produkter.

[columns_row width=”half”]
[column][infobox maintitle=”Lærervejledning” subtitle=”Download PDF med lærervejledning” bg=”white” color=”black” opacity=”off” space=”30″ link=”http://www.adaptationnow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Lærervejledningact.pdf”][/column][column][infobox maintitle=”Opgaver” subtitle=”Download PDF med elevopgaver” bg=”white” color=”black” opacity=”off” space=”30″ link=”http://www.adaptationnow.dk/wp-content/uploads/2017/08/Opgavehæfte.pdf”][/column]
[/columns_row]

0 replies on “TIL LÆRER”